4 Ağustos 2015 Salı

YORUM:SAĞDIÇ(GAMBLE KARDEŞLER-1) 


 


Bütün kitaplarını beğenerek okuduğum Jennifer L.Armentrout'un bu kitabı da kötü olamaz diye büyük bir hevesle başladığım kitap Jennifer'dan beklemediğim bir basitlikle beni şoke etmiş durumda

Beyaz dizi tadında olan kitap Madison'nın abisinin en yakın arkadaşı Gamble kardeşlerin en küçüğü olan Chase Gamble'a küçüklüğünden beri aşık olan Madison, Chase'den yıllardır aşkına karşılık bulamamıştır.Abisinin düğününde kendisinin nedime Chase'in sağdıç olacak olması da Madison'nın bu durumuna hiç yardımcı olmamaktadır. 

 


Sürekli bir kaçma,kovalama ve bolca laf sokmanın söz konusu olduğu kitap sayfa sayısının azlığı ve konunu gidişi itibariyle beyaz dizi sevenlerin sıkılmadan okuyacağı tarzda bir kitap olmuş. Ancak kitabın oldu bittiye gelen sonu ve Jennifer'ın daha önceki kitaplarını okuyup beğenmiş olanların büyük bir beklenti içine girmemeleri gerektiğini tekrar belirtmek istiyorum. 

 


Serinin ikinci kitabı olan abi Chad Gamble'ın hikayesi ile devam edecek olan serinin çıkış tarihi henüz belli değil.Serinin yurt dışında yayınlanan kapaklarını merak edenler olabilir diye : 

 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder