6 Ekim 2015 Salı

DUYURU:YAŞAM VE ÖLÜM:TWİLİGHT REİMAGİNED 




 Alacakaranlık romanının 10. yıl dönümü nedeniyle yazarımız Stephenie Meyer bizleri bir süprizle ödüllendiriyor.Yaşam ve Ölüm kitabıyla .

  

Twilight'ın devamı mı çıkacak diye ümitlenenlere(ki bunlardan biri de benim)malesef çıkmıyor demek durumundayım.Kitapta yazar bizleri ters köşeyi yatırmayı hedeflemiş durumda bu kitapta roller tamamen değişmiş.Bella Swan- Beau(Beaufort)yani artık bir kadın değil erkek Edward Cullen ise Edyte.

Yazar kitapla ilgili ayrıntılı bilgiyi salı günü sabah programında paylaşacak o yüzden şuan ki bilgilerimiz sınırlı.Bildiklerimiz ise yazar ilk kitapta yaptığını düşündüğü ve onu rahatsız eden hatalarını ve imla yanlışlarını bu kitapta düzeltmiş ve mitolojinin bazı unsurlarını değiştirmiş.Yazar bu kitapla hayranlarını belki hayal kırıklığına uğratabileceği gerçeğini kabul etse de bonus bir içeriğin kitapta bizleri beklediğini belirtmeden geçmiyor uzuuun zamandır beklediğimiz Midnight Sun olabilir mi belki.Sorularımızın cevabını kitap ve e-kitap olarak piyasa çıkması beklenen 13 Ekim salı günü alabileceğiz.Merakla beklemekteyiz.

  



 

  










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder