19 Ağustos 2015 Çarşamba

YORUM:MELEĞİN DÜŞÜŞÜ-3 GÜNLERİN SONU 


  
Meleğin Düşüşü serisinin son kitabı olan Günlerin Sonu tadı damağımızda,Raffe aklımızda bu kitabın sonu açık bırakılmış devamı çıkabilir mi acaba? umutlarıyla son buldu. 

 

İlk kitaptan beri her şeyi çok dozunda bulduğum ve beğendiğim bir seri olan meleğin düşüşü meleklere farklı bir gözle bakmamızı fazlasıyla sağladı diye düşünüyorum.3.kitapta doruğa ulaşan tempo hiç düşmedi.Ve her tempo yükseldiğinde bu kitabın filmi çekilse ne güzel olur demekten kendimi alamadım. 

 


Kitapta Penryn insanlık için Raffe ise kendi türü ve geleceği için mücadeleden hiç vazgeçmedi.Ama kader her zaman olduğu gibi ağlarını örmekten vazgeçmedi insan kızı Penryn ile baş melek Raffe'yi karşı karşıya getirmeyi yine başardı. 

 


Şimdi seçim zamanı ya kendi türlerinin geleceğini ya da birbirlerini seçecekler.İki taraftan birisi kendi türüne ihanet etmek zorunda.Sizce bunu hangi taraf yapacak.Penryn aşkı için insanlığa ve ailesine sırtını döner mi ya Raffe bir insan kızı için kanatlarını kaybedip kendi türü tarafından dışlanmayı hatta ve hatta cehennem çukuruna düşmeyi göze alır mı?Cevabı kitap sayfalarında gizli. 



Beğenirim herhalde diye başlayıp bağımlısı olduğum bir seriye daha yine büyük bir hüzünle veda ediyorum.Vedaları hiç sevmem hele Raffe'ye veda etmeyi hiç istemiyorum.Ama ne derler bilirsiniz her güzel şeyin bir sonu vardır o yüzden Raffe bu son sözlerim sana sen kalbimde hep bir numaralı meleğim olacaksın. 

 

Serinin yurt dışında yayınlanan kapaklarını merak edenler olabilir diye...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder