26 Mayıs 2015 Salı

YENİ HABER:UNFORGIVEN(FALLEN SERİSİ) 


 


Lauren Kate'in ülkemizde Düşüş adıyla çıkan Fallen serisinin 5. ve son kitabı olan Unforgiven 10 Kasım'da yurt dışında çıkacak.Kitabın kapağı bugün itibariyle görücüye çıkmış durumda.

4.kitapta hikayenin sona erdiğini düşünürken yazarımız hayranlarının ısrarına dayanamamış olacak ki bir kitap daha çıkarmaya karar verdi.Bu çıkacak olan kitapta yazar Cam'in hikayesine yer veriyor ve Cam'ı daha yakından tanıma imkanı sunuyor.Kitabın konusunu merak edenler için arka kapak yazısı şöyle: 

''Lise cehennem olabilir.
Cam perili olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyor.Herhangi bir meleğin kalması gerekenden daha fazla cehennemde zaman geçirdi.Ve onun taze cehennemi Lilith, sevgi dolu rahat duramayan kız,şimdi onun işlediği suçların cezasını çekmek için gitmek zorunda olduğu bir lise var.Cam Lucifer ile bir bahse girdi:onun için önemli olan tek kızı ikna etmek ve onu kendine aşık etmek için on beş gün süresi var.Başarılı olursa ,Lilith'in tekrar dünyaya gelmesine izin verilecek ve birlikte hayatlarını yaşayabilecekler.Ama başarısız olursa... Cehennemde sadece onun için özel bir yer onu bekliyor. 
Tik.Tak 
Kanatlarını aç ve Cam'in  yeni Düşüş romanında ,Affedilmeyen kederli kalbini ortaya koyduğu kötü çocuk karanlık meleğin ağlamasına tanıklık et'' 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder