5 Şubat 2014 Çarşamba


YORUM:ACITAN GÜZELLİK 


 


Kendinize birçok soru sormaya hazırlanın,ben olsam ne yapardım demekten kendinizi alamayacaksınız...

 photo wine-saturday-11-5.gif

Laurelyn Amerika'dan Avustralya'ya 3 aylık bir tatil için geldiğini düşünüyordu onu kandıran eski sevgilisi Blake'i arkasında bırakacak ,arkadaşıyla gezip dolaşıp kafasını dağatacaktı birden karşısında Jack'i bulunca isteğini gerçekleştirmesi hiçte zor olmadı. 

 

Jack ise bu sefer üç ay sürdüreceği bir ilişki arıyordu hep iki,üç bilemedin dört hafta süren ilişkiler yaşıyordu bu sefer risk alıp daha fazlasını istiyordu aradığı kişi karşısında gitarıyla şarkı söyleyen Laurelyn'den başkası değildi iyi ki şansını bu bara gelmekten yana kullanmıştı.

   


Jack  Laurelyn'e üç aylık bir teklif sundu birbirlerinin gerçek isimlerini asla bilmeyecekler,üç ay dolduğunda kendi yollarına gidecekler ve birbirlerini asla aramayacaklardı ama bu üç ay zarfında ilişkilerinde hiçbir sınır olmayacaktı. Hesaba katmadıkları ise üç ay sona erince bu aşkın kalplerinde bıraktığı derin acı olacaktı. 

  
Photobucket Pictures, Images and Photos



Üç kitaptan oluşan Beauty Serisinin ilk kitabı olan Acıtan Güzellik Goodreads'te oldukça yüksek puanlar almış ve 2013 en iyi Romantik kitabı dalında aday olmuş bir kitap bugüne kadar okuduğumuz bu türde kitaplardan ayrılan birçok yanı var okuduğunuzda kendinizde keşfedeceksiniz işte kitabın yurtdışında yayınlanan kapakları: 

 



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder