7 Mayıs 2014 Çarşamba

YORUM:KÖTÜ ÇOCUKLAR'SOLUK SOLUĞA' 


 


Bu kitabı okuduktan sonra kötü çocuklara karşı olan sempatim iki kat daha arttı.Bugüne kadar duyduğumuz,okuduğumuz kötü çocuklarla ilgili ne kadar tanım varsa hepsini alt üst ederler.Bu kötü çocuklar başka kötü çocuklar nasıl mı?
 
Olayların başlangıç noktası Olivia'nın arkadaşının bekarlığa veda partisinde Cash ile bir yanlış anlaşma sonucu tanışmasıyla başlıyor bu yanlış anlaşmayı anlatmıyorum çünkü bu kitabın en eğlenceli kısımlarından biriydi bu zevki okuyarak sizinde yaşamanızı tavsiye ediyorum.Ertesi sabah Olivia uyanıp ta karşısında tekrar Cash'i bulunca ufak çaplı bir şok daha yaşıyor ama aslında karşısında ki Cash değil ikiz kardeşi ve aynı zaman da gıcık mı gıcık kuzeninin erkek arkadaşı Nash alsana ikinci bir şok daha. 

 

Bu süreçten sonra Olivia hep bir ikilemde kalıyor Cash mi? yoksa Nash mi?Cash bir kulübün sahibi,yakışıklı,göz alıcı ve motor kullanıyor yani olivia'nın kötü çocuk tanımına fena halde uyuyor.Nash ise tam tersi avukat olmasına sayılı günler kalmış,düzenli bir hayatı var,kibar,yakışıklı ama kuzeninin sevgilisi. 

 

Peki bu durumda Olivia ne yapacak bugüne kadar hep zaafı olduğu kötü çocuklardan biri olan Cash'i mi seçecek yoksa hayalindeki erkeğe birebir uyan Nash'i mi. 

 

Sonuç itibariyle Olivia bir seçim yapıyor ama yaptığı bu seçimin sonucu onu fena halde şaşırtıyor.Okuduktan sonra eminim ki sizi de.Kötü çocuklarda hep bir seçim yapmak zorunda hissedeceksiniz kendinizi farklı bir kitap okumaya şimdiden hazırlayın çünkü kötü çocuklar piyasadaki benzerlerine hiçbir şekilde benzemiyor.Bu kitabı okuyup ta sevmeyecek insan çok azdır diye düşünüyorum.O yüzden biran önce bu kitabı edinin Cash'in takımından mısınız yoksa Nash'in mi siz karar verin. 

 

Bu kitabı çoktan okuyup ta ikinci kitap ne zaman çıkar diyenler üzülmeyin ikinci kitap mayıs sonunda bizlerle...  

 










 
































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder