15 Mart 2014 Cumartesi

YORUM:SANA KAPILDIM 




Alayna Withers'in erkeklerle başı dertteydi.Erkek arkadaşlarını fazlasıyla seviyordu o kadar ki onları gizlice takip ediyor,taciz ediyor hayatlarını cehenneme çeviriyordu.En son aldığı uzaklaştırma cezası da cabasıydı.
 Bu yüzden kendine bir söz verdi bundan sonra erkeklerle duygusal bir yakınlık içine girmeyecek o tehlikeli sularda bir daha yüzmeyecekti. Hesaba katmadığı ise çalıştığı barın yeni sahibi yakışıklı milyarder Hudson Pierce'dı.  


 

Sadece karşısına çıkmakla yetinse iyi Hudson , Alaynaya bir teklifle geldi. Alayna onun sevgilisiymiş gibi rol yapacak karşılığında Alayna'nın okula olan 84 bin dolarlık kredi borcu kapanacak. Alayna bu teklifi kabul etmemeye kararlydı tabi hayatta kalan tek akrabası olana abisi onun artık ev kirasını ödemeyi bırakacağını söylemeseydi. 

 

Alayna bir çıkmaz içindeydi boğazına kadar battığı borçlarından kendi başına kurtulmasına imkan yoktu ,yakışıklı Hudson'nın sevgilisi rolünü oynayacak kadar gücüde. Yine de tercihini Hudson'dan yana yaptı bilmediği ise kendi dertlerinin Hudson'nın dertlerinin yanında devede kulak kaldığıydı. 

 










 


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder